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美瑛は、小麦の大産地です。

石臼で挽き、薪で焼いた田舎パン、
バター香るクロワッサンや小豆パンなど、
パン工房からはいつも香りがします。

Biei is a major wheat farming region.

Country bread made from stone-milled flour
and baked in a wood-fired oven.
Croissants rich with the aroma of butter.
Azuki bean buns.
The bakery is always filled with bready smells.

宿泊棟から見わたすのは、美瑛が誇る小麦の丘。
澄んだ日には、大雪山から十勝岳の連峰までも。
それはそれは、贅沢な景色です。

The vast panorama of Komugi no Oka,
the pride of Biei, stretches as far as the eye can see.
On a clear day, you can have a view
from the Taisetsu Range to the Tokachi Range.
It's a splendid view.

レストランの前は、二年がかりで
小麦畑に生まれ変わります。
緑の若芽から、収穫前の黄金色まで、
色彩の変化が楽しめます。

The fields in front of our restaurant
will be reborn as wheat fields in two years.
Enjoy the seasonal colors of the
fields—from shoots of green,
to amber waves of grain ready for harvest.

レストランで一皿一皿に盛りつけるのは、
目の前にある畑のよろこび。
生きている野菜のチカラを感じてください。

We bring the joy of the fields to every serving.
Experience the vigor of fresh vegetables!