Calendar

Ecole Hoteliere Etude

レストラン、パン工房、宿泊棟。
そのすべてが教室です。
理論を学び、実践を身につける習慣が、
これからの人材を育成。
ここは、今までなかった料理塾です。

A restaurant. A bakery. Accommodations.
These are all places to learn.
The habit of learning theory and practicing skills
leads to the cultivation of human resources.
Here is an unprecedented culinary school.

 

2017年度 塾生募集中

実際にはたらきながら実践形式で
料理・レストランサービス・ホテルサービスを学び、
農家や農業研究機関、大学などで農業や酪農の基礎を、
チーズ工房でチーズを、さらに精肉店や食肉加工工場などで
幅広い食の知識を習得していただきます。
座学では古典的な料理理論から分子調理学まで、
そして様々な業界の最前線で活躍する方々に
その知恵を学びます。

[これまでのゲスト講師]
高橋忠之氏(志摩観光ホテル元総料理長)
美木剛氏(元ジャン・ムーランオーナーシェフ)
中谷健太郎氏(亀の井別荘 会長)
明石克彦氏(ベッカライ・ブロートハイムオーナーシェフ)
仁瓶利夫氏(ドンク顧問)
上野修三氏(浪速料理研究家・㐂川主人)

2017 students wanted

In practice format while working actually Learn cuisine restaurant service hotel service, The basics of dairy farming and agricultural research institutions and farmers, and universities, In such as meat processing factory and butcher shop further, the cheese in the Cheese Factory You will learn the knowledge of a wide range of food.
Until molecular studies from cooking cuisine classical theory in the classroom, And to the people to be active at the forefront of various industries I will learn its wisdom.

[ Guest lecturer so far ]
Tadayuki Takahashi (Shima Kanko Hotel yuan Chef)
Miki Tsuyoshi (yuan Jean Moulin owner and chef)
Nakatani Kentaro (Kamenoibesso Chairman)
Akashi Katsuhiko (Bekkarai Burotohaimu owner and chef)
Nihei Toshio (Donq adviser)
Ueno Shuzo (Naniwa Cooking expert and Kigawa master)

募集期間 2017年2月末日締め切り
*途中入塾に関しても、随時募集中です。
お問い合わせください。
定員 5名
宿舎について 旧北瑛小学校内に塾生用の
宿泊施設を用意しています。
費用と給与
について
給与:7〜8月 時給800円
          他月 時給750円
費用:月額80,000円
(寮費、食事代、水道代、光熱費、
ユニフォーム代、教材費)

[年間スケジュール]
夏はbibleで勤務しながら、OJT形式で学んでいただきます。
秋から春にかけては、Lapinfoods Groupの各店舗(moliere、
maccarina、lenfant qui reve、Asperges)のシェフやサービス、
ソムリエからの講義。
実際に宿泊や食事を体験しながら学びます。
また、ゲスト講師によるワークショップやブーランジェとの
パン作りも開催します。

応募先 志望動機に履歴書を添えて
下記住所までお送りください。

有限会社ラパンフーヅ(担当:小田)
〒064-0959
北海道札幌市中央区宮ヶ丘2丁目1-1
お問い合せ先 saito@cooking.jp

※上記期間以外でも、
随時募集を行っています。

Period Deadline is end of February 2017
*Halfway participation, is at any time recruiting.
Please contact us.
Capacity Five
For lodgings We offer accommodation in the old elementary school within Hokuei.
For salaries
and
expenses
Salary: July to August, 800 yen per hour / Other months, 750 yen per hour
Cost: 80,000 yen per month
(Dormitory costs, Meal costs, Water costs, Utility costs, Uniform fee, Teaching materials fee)

[Year-round schedule]
While working in the bible, you will learn in the OJT format summer.
When it comes to spring from autumn, service and chef
(moliere, maccarina,lenfant qui reve, Asperges) of lectures
from sommelier each store of Lapinfoods Group.
You will learn while experiencing a meal or accommodation actually.
In addition,I will also hold bread making with Boulanger and workshops
by guest lecturers.

Applicants
destination
Please send it to the address below along with a
resume to the motives.

Lapinfoods (Attn: Oda)
Lafayette Miyagaoka 1-1 Miyagaoka 2chome
Chuou-ku Sapporo-shi ,064-0959
Contact Us saito@cooking.jp

※Other than the above-mentioned period,
we are recruiting at any time.

美瑛料理塾 Facebookページはこちら

Hokuei La Colline Au Blé

071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2
北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)

Hokuei Komugi no Oka
(former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho,
Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
googlemap

Tel 0166-92-8100

Ecole Hoteliere Etude
2017年度募集を開始しています。

美瑛料理塾についてはコチラから

We have started recruiting in 2017.

About Ecole Hoteliere Etude

  • Restaurant

    Lunch 11:00〜16:00(LO 15:00)
    Dinner 17:30〜21:30(LO 19:30)

  • Hotel

    Check in 15:00
    Check out 11:00

  • Boulangerie

    Open 10:00

夏期 2016年4月~10月

ダイニング 11:00 OPEN / 宿泊日 月・火曜日を除く毎日
定休日 火曜日(7月20日〜8月31日は無休)

冬期 2016年11月~2017年3月

宿泊日 金・土・日・祝祭日
定休日 月曜日から木曜日まで

Summer Season April to October, 2016

Dining : The restaurant opens at 11AM.
Stay : Wednesday through Sunday
Closed : Tuesdays (except in 7/20〜8/31)

Winter Season November, 2016 to March, 2017

Stay : Friday, Saturday, Sunday, Public holiday
Closed : Monday to Thursday